Ser mare treballadora i gaudir en l’intent

Es pot ser mare treballadora i gaudir en l'intent

Ser mare treballadora i gaudir en l’intent

Dedicat a totes les dones que fan de mares i treballen (fora i/o dins de casa), i a tots els pares amb els que compartim l’aventura d’educar a un fill ( o més!) 

Vols saber què he recordat aquests dies essent mare treballadora per gaudir en l’intent?

El meu fill està malalt fa, gairebé, tres setmanes. Resolem un malestar i vam començar amb un altre. Què hi farem! Una oportunitat per recordar que els nens ens ajuden a donar valor al que realment és important. Et poso en situació:

A la dreta, un nen de 2 anys i 9 mesos, amb evidents signes de l’arribada de la primavera i refredat fins a les celles. A l’esquerra, una mare que fa llistes de “TOT PER AVUI”, que anul·la l’agenda perquè la cangur està de viatge, i que és aspirant a superwoman.

Ara, llegeix i respon amb tota la sinceritat que la superwoman que portes dins et permet…

  • T’has vist alguna vegada contestant una trucada de treball mentre el teu fill et dóna un tren exclamant el popular “XuXuuuuu”?
  • Et proposes una llista de tasques per fer i quan arriba l’hora d’anar a dormir descobreixes que, en el millor dels casos, pots marcar una o dues?
  • Tens prou dits a les mans (les dues!) per comptar les vegades que li has dit al teu fill / a, “ja vaig!” O “de seguida sóc aquí, que tinc feina!” durant una tarda?

Has contestat que sí, oi? T’entenc perfectament, és esgotador fer malabars entre el paper de mare i el de treballadora. Sobretot, si pretens tirar endavant amb tots dos rols sense renunciar a res.

Atura’t, respira i concentra’t en allò que és important per a tu, el que és la teva prioritat. I ves amb cura de no caure en el parany de triar allò que se suposa que s’espera de nosaltres, sino el que realment tu vols.

Angels Martí

No Comments

Post A Comment