Crec en les persones i en la seva capacitat per resoldre, aprendre i créixer de les situacions desfavorables, de crisi, de pèrdua i/o canvi.

Entenc la meva tasca com una mirada d’acceptació, d’acompanyament i de contribució al canvi i a la millora emocional, relacional i de vincle.

estudi

Sóc mare en una família enllaçada. Sovint vivim canvis i aquest fet ens implica disposar d’eines de relació i adaptació que garanteixin el benestar dels nostres fills i de nosaltres mateixos. Ens disposem a oferir-los un entorn agradable que els permeti créixer en totes les seves possibilitats. A casa destaquem pel nostre sentit de l’humor, la nostra capacitat d’explicar històries i de treure sempre la part positiva d’una experiència, per dolorosa que sigui. I anem aprenent sobre nosaltres mateixos com a pares, fruit de la relació amb els nostres fills.

Com a mare, he pogut constatar la importància de mantenir la serenitat i l’humor en els conflictes quotidians amb els fills.

Com a psicòloga, he pogut compartir amb companys i companyes el repte d’ajudar a les persones a recuperar la salut. I he comprovat que l’habilitat per relacionar-te amb la persona que atens és una part important de la seva recuperació.

Com a formadora de professionals de la infància i l’adolescència, he pogut comprovar el grau d’estrès que viuen mestres, professors, monitors,... provocat per situacions difícils que requereixen d’habilitats desconegudes o poc entrenades.

L’experiència, fruit d’aquests anys i de les persones que han confiat en mi, em permet:

· Acompanyar els altres a retrobar-se amb les seves vivències emocionals i assolir canvis per sentir-se millor.

Llicenciada en Psicòloga per la UdG, col·legiada nº 9917 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya des del 1998.
Màster en Teràpia Familiar Sistèmica (UAB)
Formació en Life Coaching (TISOC)
Formació en Mindfulness (Fundació Dr. Robert, Barcelona)
Formació en Psicologia Evolutiva Aplicada a la Gestalt. Allò esperat i allò inesperat. (Umayquipae, Madrid)