M’acompanyen més de 15 anys d’experiència i uns altres més de vida, els meus coneixements i la meva passió:

  • acompanyar els altres a retrobar-se, em connecta amb la part humana.
  • continuar completant la meva formació m’estimula a millorar el que comparteixo amb els altres.
  • i seguir escrivint contes em connecta amb la meva part més creativa.

La passió per escoltar, entendre i fer canvis em ve des de nena.

Crec en les persones i en la seva capacitat per resoldre, aprendre i créixer de les situacions desfavorables, de crisi, de pèrdua i/o canvi.

Sóc mare en una família reconstituïda. Sovint vivim canvis i aquest fet ens implica disposar d’eines de relació i adaptació que garanteixin el benestar dels nostres fills i de nosaltres mateixos. Ens disposem a oferir-los un entorn agradable que els permeti créixer en totes les seves possibilitats. A casa destaquem pel nostre sentit de l’humor, la nostra capacitat d’explicar històries i de treure sempre la part positiva d’una experiència, per dolorosa que sigui. I anem trampejant alguna que altra patinada que se’ns escapa com un crit a deshora, sovint, fruit del cansament.

Com a mare, he pogut constatar la importància de mantenir la serenitat i l’humor en tota relació. Ens agafem diferents les baralles quotidianes amb els fills, com negociar durant 20 minuts amb el petit de 4 anys que vagi a la dutxa. O amb un adolescent de 17 anys la importància de mantenir l’habitació dins d’un ordre… I això és la punta del iceberg!!!

Com a professional de la salut, he pogut compartir amb companys i companyes els reptes d’ajudar a les persones a recuperar la salut. I he pogut comprovar que l’habilitat per relacionar-te amb la persona que ajudes és una part important de la seva recuperació. Amb les persones que he pogut acompanyar com a psicòloga, ja em coneixeu, un toc d’humor ens ha estat de gran ajuda per disminuir la tensió.

Com a formadora de professionals de l’educació, he pogut comprovar el grau d’estrès que han de viure mestres i professors provocat per situacions difícils que requereixen d’habilitats desconegudes o poc entrenades. Com relacionar-se amb un alumne a l’aula amb problemes de conducta o crear un vincle amb un altre alumne que passa per una situació dolorosa.

Com a psicòloga,

tinc el repte d’acompanyar a les persones en aquests moments per tal de generar salut, recursos, confiança i conseqüentment, millorar la relació amb els altres.

  • Llicenciada en Psicòloga per la UdG, col·legiada nº 9917 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
  • Màster en Teràpia Familiar Sistèmica (UAB)
  • Formació en Life Coaching (TISOC)
  • Formació en Mindfulness
  • Actualment realitzant la formació de “Psicologia Evolutiva Aplicada a la Gestalt. Allò esperat i allò inesperat”

Aquí pots veure el meu currículum complet

Vull més informació

Contacta amb mi

si vols més informació sobre com puc acompanyar-te o sobre els meus programes de formació.
Vull més informació