Com et puc acompanyar?

Gràcies a les persones que han confiat en mi, he pogut també créixer com a psicoterapeuta.

La base de la psicoteràpia que practico és des de l’enfoc sistèmic, que posa l’atenció en les relacions i en el context on succeixen, tot i que integro altres enfocs per tal de disposar d’altres eines que són útils en el procés.

Ofereixo serveis de:

PSICOTERÀPIA:

a nens, adolescents, mares i pares i famílies. Que viuen situacions desagradables degudes a una experiència difícil que ha marcat un abans i un després i necessiten acompanyament per mirar, entendre i acceptar allò que va causar el dolor.

COACHING EMOCIONAL:

dirigit a nens, a adolescents, a mares i pares i a famílies. Espai grupal en el que, a través de dinàmiques i jocs, s’afavoreix l’expressió d’emocions, la comunicació i la millora de la intel-ligència emocional.

  1. nens/adolescents: que volen millorar el seu autoconeixement i disposar de recursos emocionals i relacionals per gaudir de les relacions amb els altres.
  2. mares i pares: que volen reflexionar sobre la relació que tenen amb els seus fills i filles, que estan cansats de les baralles quotidianes i que desitgen trobar un estil més respectuós amb dosis d’humor.
  3. famílies: que volen aconseguir millorar la relació entre sí a través de dinàmiques i jocs relacionals.

FORMACIÓ:

a professionals de la salut i de l’educació que volen millorar les seves habilitats de relació amb els seus pacients / alumnes i companys.

CONTE TERAPÈUTIC:

escrit sobre la vivència de la persona o família explicada a través de la metàfora i amb un missatge terapèutic final.

Vull més informació

Contacta amb mi

si vols més informació sobre com puc acompanyar-te o sobre els meus programes de formació.
Vull més informació