3 raons per renunciar a la feina quan el teu fill està malalt

Àngels Martí, raons per renunciar a la feina quan el teu fill està malalt

3 raons per renunciar a la feina quan el teu fill està malalt

1.- EL JOC DE FALDA: cantar, ballar agafats, seguir una cançó amb coreografia … És una oportunitat d’or per retrobar-se en un espai de joc, relació i vincle. Això us permet sentir-vos units emocionalment. El contacte físic que hi ha en aquest tipus de joc li proporciona seguretat, complicitat, diversió i unió. I a més, podràs deixar anar la nena que portes dins!

2.- VACANCES “FORÇADES”: tenir un descans imprevist pot esdevenir aquesta parada que necessites fer. Aprofita per fer conscient el creixement del teu fill, les noves paraules que ha après, els nous amics que ha fet a l’escola, … I recorda, aparca el mòbil, el whatsapp i el correu. Veuràs com pots sobreviure!

3.- PRACTICA L’ESCOLTA ACTIVA: considerada com una eina de valor en les relacions, és el moment ideal per practicar-la amb el teu fill. Col·locada a la seva alçada, manté el contacte ocular, toca’l si cal, i presta molta atenció al que fa, al què et diu … Faràs que el teu fill se senti estimat, valorat i tingut en compte. La seva autoestima quedarà enfortida. I com a mare sabràs que estàs fent el millor per al teu fill.

Ara ja saps alguna raó per prioritzar el teu fill quan està malalt!

Àngels Martí

No Comments

Post A Comment